Här igen!

Vi har haft en lååååång paus i Glamyra.

Det beror på att jag vart gravid och fött världens bästa barn (så nu är de två) och vart mammaledig! Och på att jag har haft en superrolig projektanställning under 2017 som nu närmar sig sitt slut.

Jag har jobbat som Creative director åt ett företag i Eskilstuna med mycket gamla anor vilket passar mig som hand i handske eftersom jag älskar historia och att företag satsar på sin produktion i Sverige. Åt dem har jag bla arbetat fram massor med nya förpackningar, hela deras grafiska profil, inrett på plats, gjort illustrationer, produktutvecklat, gjort nyhetsbrev, fotat, filmat och allt man kan tänka sig vad gäller information och design! Jag har dessutom lärt mig PremierePro och skapat kanaler utåt till företaget så att det syns att de hänger med samtiden!

Här kommer min första film! Jag är väldigt nöjd själv, precis som uppdragsgivaren Anchor Lås är. Den beskriver en kort inblick i Anchor Lås produktion här i Eskilstuna, och visar på hur mycket som görs av erfarna händer och medarbetare!

 

 

Vill du också ha hjälp av oss? Kanske en egen film om ditt företag?

Hör av dig på info@glamyra.se eller 0732006673.

Skillnader?

Du kanske märker förändringar på Glamyras hemsida?

Det är precis därför att jag just nu gör om sidan. Hoppas det inte blir till besvär för er när ni letar er fram hos oss!!

Kram Mia.

Tusch. Mia Wistrand 2012.

PREMIÄR!!!!!!

Nu i påskhelgen har vi premiär för vår webbshop!!

Klicka in dit här!

Vår helt egendesignade och egenproducerade produkter. Originellt och nytt!!

Kottekubb spelas av alla åldraar, från Glamyra Ab Eskilstuna.

EN helt ny produkt som ser dagens ljus är Kotte Kubb av Glamyra AB i Eskilstuna!

 

Vi har för första gången också en liten tävling på Facebook, gå in där och läs och delta!

https://www.facebook.com/Glamyra

Mässerbjudande på Strängnäsmässa på lördag!! :)

Mässpris på KotteKubb!

Ja välkomna och besök oss på Strängnäs Näringslivsmässa på lördag!

Då får ni köpa kottekubb till mässpris och inleda vårens och sommarens roliga lekar direkt med vår originalprodukt, tillverkad och designad av oss i Eskilstuna.
VI SES!!

FORMEX 2015!

Formex var ett äventyr! Kunde inte ana att vi skulle få så mycket uppmärksamhet och intresse! Ett par hundra personer har spelat kubb i Glamyras monter dessa dagar. Beställningar och intresseanmälningar flödade. Och kändisar gillade våran nya grej! Vad mer kan man begära? Supernöjd och trött efter dagarna på Formex. Och det är ju nu jobbet börjat. Beställa material och allt som hör till! Kunna leverera i februari-mars. Vad KUL att ni gillar våra produkter och idéer!!!

Ernst gillade vårat KotteKubb för dess lekfulla attityd! Han har helt rätt!

Ernst gillade vårat KotteKubb för dess lekfulla attityd!

Ernst gillar vårt  KotteKubb för dess lekfulla attityd och han kan inte ha mer än rätt! Det är utvecklat för vuxna med leksinnet i behåll men reglerna är anpassade så barn också ska kunna spela själva!

Beställ våra produkter genom att maila oss på info@glamyra.se och beskriv vad du vill beställa.

 

Monterfix!

Idag har vi vart och byggt ihop vår monter på Formex. KUL! Vi står i Sörmex monter AG:09 och dit är ni välkomna att knyta kontakter! VI säljer gärna vår produktidé för större produktion. Dessutom gör vi mer än gärna designsamarbeten, så kom förbi och säg hej och presentera er för Mia!! Vore toppenkul! Välkomna.

 

Sörmexmonter på Formex, Glamyras del!