Skillnader?

Du kanske märker förändringar på Glamyras hemsida?

Det är precis därför att jag just nu gör om sidan. Hoppas det inte blir till besvär för er när ni letar er fram hos oss!!

Kram Mia.

Tusch. Mia Wistrand 2012.

PREMIÄR!!!!!!

Nu i påskhelgen har vi premiär för vår webbshop!!

Klicka in dit här!

Vår helt egendesignade och egenproducerade produkter. Originellt och nytt!!

Kottekubb spelas av alla åldraar, från Glamyra Ab Eskilstuna.

EN helt ny produkt som ser dagens ljus är Kotte Kubb av Glamyra AB i Eskilstuna!

 

Vi har för första gången också en liten tävling på Facebook, gå in där och läs och delta!

https://www.facebook.com/Glamyra

Mässerbjudande på Strängnäsmässa på lördag!! :)

Mässpris på KotteKubb!

Ja välkomna och besök oss på Strängnäs Näringslivsmässa på lördag!

Då får ni köpa kottekubb till mässpris och inleda vårens och sommarens roliga lekar direkt med vår originalprodukt, tillverkad och designad av oss i Eskilstuna.
VI SES!!

FORMEX 2015!

Formex var ett äventyr! Kunde inte ana att vi skulle få så mycket uppmärksamhet och intresse! Ett par hundra personer har spelat kubb i Glamyras monter dessa dagar. Beställningar och intresseanmälningar flödade. Och kändisar gillade våran nya grej! Vad mer kan man begära? Supernöjd och trött efter dagarna på Formex. Och det är ju nu jobbet börjat. Beställa material och allt som hör till! Kunna leverera i februari-mars. Vad KUL att ni gillar våra produkter och idéer!!!

Ernst gillade vårat KotteKubb för dess lekfulla attityd! Han har helt rätt!

Ernst gillade vårat KotteKubb för dess lekfulla attityd!

Ernst gillar vårt  KotteKubb för dess lekfulla attityd och han kan inte ha mer än rätt! Det är utvecklat för vuxna med leksinnet i behåll men reglerna är anpassade så barn också ska kunna spela själva!

Beställ våra produkter genom att maila oss på info@glamyra.se och beskriv vad du vill beställa.

 

Monterfix!

Idag har vi vart och byggt ihop vår monter på Formex. KUL! Vi står i Sörmex monter AG:09 och dit är ni välkomna att knyta kontakter! VI säljer gärna vår produktidé för större produktion. Dessutom gör vi mer än gärna designsamarbeten, så kom förbi och säg hej och presentera er för Mia!! Vore toppenkul! Välkomna.

 

Sörmexmonter på Formex, Glamyras del!

Köp en svensk originalprodukt!

Ett helsidesuppslag fick vi i Eskilstuna Kuriren i Fredags. Trevligt när folk får se vad man kämpar med på dagarna (och kvällarna…)!
Kom och Köööp! 🙂
Vårt KotteKubb finns som kaniner och igelkottar i nuläget (kommer flera varianter). Det är en originalprodukt som vi själva designat och tillverkar i vår egen verkstad i Eskilstuna. Hantverk och cncfräsning kombinerat! Ett set kostar endast 499:-!

KotteKubb av Glamyra i tidningen!