Glamyra AB är ett innovativt familjeägt litet designhus med egen produktion i Sverige!

Vi tror att det är viktigt för Sverige att företag håller sig kvar här och utvecklas.

Hos Glamyra finns det stora möjligheter att få vad du vill ha! Vi på Glamyra ser till att skapa roliga, praktiska, innovativa saker för att göra vardagen enklare, roligare och bättre för företagare och privatpersoner.
Illustrationer, både tekniska och vanliga , grafisk form till trycksaker, logotyper, annonser mm, och rena produkter och produktutveckling.

Du kan rita själv eller låta oss ta hand om designprocess och tillverkning.

Vi tror på att det mesta är möjligt!
Vi tillverkar alla våra produkter själva i Sverige!

Vill du ha illustrationer, idégenerering,  en seriestripp, en tavla, specialritade möbler, nya produkter,
visitkort eller ett helt grafiskt koncept? Vi föreläser även för gymnasieklasser om att starta eget, hur man gör och om vision.  Kontakta oss för en mer specificerad processbeskrivning eller kostnadsfri offert.
 Glamyra AB nås i dessa fall på 073 200 66 73.

Vill du ha en CNCfräst produkt, CAD-ritning, ny spännande variant på säng, speciallösning på lås, prototyp, produktutveckling eller något annat? Kontakta oss för en mer specificerad processbeskrivning eller kostnadsfri offert.
Glamyra AB nås i dessa fall på 0708 46 06 99.

Vill du maila oss en förfrågan går det bra på info@glamyra.se

Vi ser det som en service att kunna erbjuda kort beslutsväg och produktframställning. Vi ser helst att vi får uppdragen i god tid och att Du vid beställning anger önskat leveransdatum. Den mesta produktionen sker kvällstid och därför är det av största vikt att vi får bästa möjliga förutsättningar med underlag och material för att leverera önskat resultat.
Glamyra AB har sin fysiska bas på Kungsgatan i Eskilstuna.

Vi har slutkunder som tex:
ASSA Folktandvården Anchor Fuji  Parken Zoo H&M Home Modellera PUB Mälardalens Högskola Cocoform Reklamverkstan Svenska Designrådet …med flera